“Big Joke” gaat er in zijn eentje op uit om vrachtwagens met overgewicht in Bangkok onder controle te houden 

BANGKOK:- “Big Joke” is samen met het 5e politiebureau en het snelweg departement gaan samenwerken om willekeurige controlepunten in de stad op te zetten om het gewicht van vrachtwagens te controleren.

Uit de resultaten in het gebied South Sathorn Road bleek dat er geen voertuigen met overgewicht waren. Dit is waar vorige week een vrachtwagen door een betonnen plaat zakte waardoor er urenlange verkeersopstoppingen ontstonden.

Voor het opzetten van het controlepunt werd echter de meest linkse rijbaan gebruikt en een draagbare weegbrug van het Ministerie van Wegen neergezet. Daarna werden zeswielige vrachtwagens naar de weegbrug gedirigeerd, er werden géén vrachtwagens met overgewicht aangetroffen.

Generaal Surachet met de bijnaam “Big Joke” zei dat er in de toekomst regelmatig op overbeladen vrachtwagens gecontroleerd gaat worden. Dat is tot nu toe niet veel voorgekomen omdat er geen weegapparatuur is zoals in andere provincies waar wel weegstations zijn. Daarom is er een verzoek ingediend om samen te werken met Bangkok en het snelweg departement bij de aanschaf van weegschalen voor elke plaats en zal de verkeerspolitie in elk district van Bangkok controles gaan houden.

Olleke Bolleke in Bangkok

Eén gedachte over ““Big Joke” gaat er in zijn eentje op uit om vrachtwagens met overgewicht in Bangkok onder controle te houden ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!