Beroemde Thaise voetballer laat zijn aanstaande bruid bij het altaar in Noordoost-Thailand in haar “uppie” staan 

BURIRAM:- Een beroemde voetballer uit Thailand heeft zijn aanstaande bruid bij het altaar gedumpt en haar familie opgelicht, zo beweert de verloofde van de voetballer. De afgewezen bruid uit Buriram diende een klacht in bij de politie en beweerde dat de man een stervoetballer is bij een bekende Surin-voetbalclub en dat hij haar familie had opgelicht voor honderdduizenden baht en bovendien niet kwam opdagen voor de bruiloft.

De 20-jarige vrouw uit het Lahan Sai-district werd vergezeld door haar moeder toen ze aangifte deed bij de politie, zo meldt Bangkok Post.

Khun Fah vertelde de politie dat ze de voetbalster, alleen als M genoemd, een jaar geleden had ontmoet, eraan toevoegend dat hij geld van haar familie had afgetroggeld om verdienste in de tempel te maken nadat zijn moeder en jongere zus zogenaamd aan Covid19 symptomen waren overleden.

De 56-jarige moeder van Fah, Po, maakte 16.000 baht naar de voetballer voor de begrafenis.  Hij beloofde dat hij de schuld zou terugbetalen als de uitkering. van de levensverzekering binnenkwam, maar dat geld was onderweg.

Khun M stuurde ze foto’s van de begrafenis, maar de familie gelooft dat de voetballer de foto’s online heeft gedownload omdat hij Fah sindsdien heeft verteld dat hij geen familie heeft.

De familie heeft ook een rekening van 300.000 baht voor de bruiloft van het paar die hij op zondag 26 februari verstek liet gaan.

Toen het paar ermee instemde om in januari te trouwen, vroeg M ​​de moeder van Fah om advies in te winnen bij de monniken voor een gunstige date voor de gelegenheid.  Bovendien gaf hij de familie een ketting ter waarde van drie baht in goud als borg.

Khun Po verklaarde:
“Hij zei dat hij een bruidsschat van 800.000 baht en goud ter waarde van zes baht zou geven, en zei dat veel beroemde voetballers als gasten zouden komen.

“Ik geloofde hem op zijn bruine ogen en verkreeg een datum van 26 februari en begon met de voorbereidingen voor de bruiloft.  We boekten de locatie en kochten eten en drinken, en huwelijksgeschenken van Thaise zijde voor zijn familieleden.  Wat betreft de catering, we boekten een banketmaaltijd in Chinese stijl voor 40 tafels.  De totale kosten waren 300.000 baht.”

Kort voor het huwelijk nam khun M contact op met de familie om te melden dat zijn schoonzus het goud en geld voor de bruidsschat had gestolen.  Nadien was hij niet aanwezig bij de bruiloft en heeft de familie sindsdien geen contact meer met hem gehad.

“Ik weet zeker dat hij liegt over de diefstal van de bruidsschat, aangezien we de ketting eerder naar een goudwinkel hadden gebracht, waar tot onze verbazing het personeel ons vertelde dat de ketting die hij ons gaf compleet nep was.”

Khun M vertelde Fah een ander verhaal.  Hij zei dat zijn oudere broer het “echte” goud had gepakt en verpand, maar zei dat hij het voor de grote dag zou inwisselen.

Naar aanleiding van berichten dat de familie aangifte had gedaan bij de politie, stuurde khun M een bericht naar Fah waarin hij beloofde de schade terug te betalen, maar niet specificeerde wanneer.  Ook vertelde hij een weeverhaal over zijn achtergrond.

Hun toekomstig huisje

 Fa zei er het volgende over:
“Hij beweerde dat hij geen ouders had, en zei dat een ander gezin hem in huis nam toen hij jong was en dat dat alles was wat hij in het leven had.

“Ik vertelde hem dat ik niets om zijn achtergrond gaf.  Ik vraag alleen dat hij oprecht van me zou houden, maar ik kan niet accepteren dat hij mijn familie bedroog en ons zoveel stress en last bezorgde.

“Ik kan niet terug naar waar we gebleven waren, maar als hij berouw voelt, mag hij terugkomen en zijn verantwoordelijkheid nemen.”

De afgewezen bruid heeft een deel van het geld terugverdiend door de trouwjurk van 2500 baht die ze had gehuurd terug te brengen naar de trouwwinkel, maar Po zegt dat haar dochter en de familie zijn vernederd.

“Ik had dit soort dingen in het nieuws gezien, maar had nooit gedacht dat het onze eigen familie zou overkomen.”

Bangkok Post heeft zich in het handelen en wandelen van khun M verdiept en schrijft dat hij zijn huurwoning is ontvlucht omdat hij twee maanden achterstallig was met de huur.

De politie liet de familie weten dat de acties van M konden worden aangemerkt als contractbreuk in plaats van fraude.  Ze adviseerden de familie om het incident als bewijs te documenteren en een advocaat in te huren om een ​​civiele claim in te dienen.

 De zaak gaat verder…..

Olleke Bolleke in de Isaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!