België en Nederland accepteert nu het gele Covid19 boekje en andere vaccinatiecertificaten uit Thailand

THAILAND:- Gisteren heeft uw nieuwsbeer al een klein episteltje over deze topic gepubliceerd en is er iets méér bekend geworden, De Thaise Covid-19-certificering is nu gekoppeld aan het digitale certificeringssysteem van de EU, volgens het plaatsvervangend hoofd van de delegatie van de Europese Unie, Giuseppe Busini, die de aankondiging tweette.

Hij schreef dat de Covid-19-certificeringen van Thailand zullen worden geaccepteerd in de Europese Unie, terwijl Thailand het digitale Covid-certificaat van de EU zal erkennen.

De Europese Commissie heeft vandaag certificeringen goedgekeurd van Thailand, Montenegro, Taiwan, Tunesië en Uruguay.  

Didier Reynders de EU-commissaris voor Justitie zei: “Dit jaar was een succesvol jaar als het gaat om de invoering van het digitale Covid-certificaat van de EU.”

Thaise burgers kunnen hun paspoort gebruiken om naar EU-landen te reizen en EU-burgers kunnen hun paspoort gebruiken om naar Thailand te reizen.

“Onze technologie verbindt nu zestig landen en gebieden op vijf continenten.

We hebben gezien hoe belangrijk dergelijke ID’s zijn voor veilig reizen.  In de toekomst zal het ook werken met Covid-19-varianten.”

De certificering is 270 dagen geldig na ontvangst van twee doses van het vaccin.

Omdat er zeer weinig onderzoek is gedaan naar hoe lang de boosterdosis beschermt tegen het virus, is er geen informatie over hoe lang het duurt nadat de boosterdosis is gegeven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: EU 

Eén gedachte over “België en Nederland accepteert nu het gele Covid19 boekje en andere vaccinatiecertificaten uit Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!