Bejaarde man in Thailand blijkt volgens een röntgenfoto 42 kogels uit de Vietnamoorlog in het lijf te hebben 

THAILAND:- Een röntgenfoto van de borstkas van een oudere Thaise man, waarop 42 kogels te zien zijn die 40 jaar lang in zijn longen zaten, laat op dramatische wijze zien dat hij overleefde na een bijna fatale fout tijdens de oorlog in Vietnam.

De röntgenfoto, toont de met granaatscherven gevulde longen van een man die per ongeluk werd neergeschoten en al vier decennia met de overblijfselen van de oorlog in hem leeft. De röntgenfoto van de borstkas van de oudere man, waarbij de linkerkant van zijn borstkas gevuld is met kleine witte vlekjes, die elk een kogel voorstellen die niet operatief is verwijderd.

De beproeving van de man roept vragen op over de vooruitgang in de medische technologie en de beslissingen die worden genomen door degenen die door oorlog zijn getroffen. De beslissing om de kogels in zijn longen te laten zitten kan beïnvloed zijn door verschillende factoren, waaronder de toenmalige gezondheid van de man, de beschikbare medische expertise en de potentiële risico’s van een operatie, meldde KhaoSod.

Dergelijke gevallen van oorlogsverwondingen die vele jaren later aan de oppervlakte komen, zijn niet ongewoon onder veteranen. Het visuele bewijs van de röntgenfilm dient echter als een grimmige herinnering aan de fysieke kosten van oorlog.

Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!