Bedrijven in het hele land stellen hun bedrijfsruimten ter beschikking Covid19 vaccinaties

~UIT DE NESTEN HELPEN~
(Uit de problemen helpen)

THAILAND:- Meer dan 200 bedrijven in het hele land zijn overeengekomen om Covid-19-vaccinatiecentra op hun terrein op te zetten om de vaccinatiecampagne te versnellen, zo verklaarde de voorzitter van de Thaise Kamer van Koophandel, Khun Sanan Angubolkul.

In totaal hebben 234 bedrijven, allemaal TCC-leden, het nationale vaccinatieprogramma ondersteund, waarvan 49 in Bangkok zijn gevestigd. Dit zijn onder meer hotels, winkels en winkelcentra.  De TCC zal de locaties onderzoeken alvorens bedrijven aan te bevelen bij het stadsbestuur (BMA).  De eerste zeven locaties worden deze maand door de BMA geselecteerd.  

De vaccinatiecentra moeten goed bereikbaar zijn, goede verbindingen met het openbaar vervoer hebben, voldoende parkeerplaatsen hebben en minimaal 2.000 mensen per dag kunnen behandelen.  Bovendien moet het pand zich binnen 10 tot 15 minuten rijden van de dichtstbijzijnde ziekenhuizen bevinden.  

De particuliere sector vreest dat de BMA misschien niet genoeg plaatsen vindt om de vaccinaties in korte tijd te laten doen, aangezien er in de komende twee tot drie maanden grote hoeveelheden vaccins zullen arriveren, voegde de TCC-voorzitter eraan toe.  

Volgens de directeur-generaal van het Department of Disease Control, Dr. Opas Karnkawinpong kregen tussen 28 februari en 12 april 505.200 mensen de eerste van de twee vaccinaties, daarnaast zijn er al 73.300 mensen de tweede keer ingeënt. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!