Bangkok zet zich schrap voor het regenseizoen

~ALLES UIT DE KAST HALEN~
(Een grote inspanning leveren

BANGKOK:- De gouverneur van Bangkok leidde gisteren een teleconferentie met relevante stadsbesturen ter voorbereiding op het regenseizoen van dit jaar, dat naar verwachting in de tweede week van mei begint en tot half oktober zal duren.

Het Afdeling Drainage en Riolering van de BMA heeft tot dusverre overstromingsbarrières langs de Chao Phraya-rivier en de kanalen Bangkok Noi en Maha Sawat gerepareerd.  Het heeft ook zandzakken geplaatst in gebieden waar geen ophogingen zijn aangelegd en werkt samen met Koninklijke Irrigatie Afdeling en het Water Commandocentrum om de watersituatie te monitoren.

De gereedheid van afwateringstunnels en pompstations in alle 50 districten van Bangkok is inmiddels gecontroleerd, het waterpeil in kanalen verlaagd, pompen opgesteld in overstromingsgevoelige gebieden en riolering en kanalen gebaggerd om een ​​efficiënte afwatering te verzekeren.

De stadsambtenaren staan ​​paraat en apparatuur is gereedgemaakt en staat stand-by om overstromingen het hoofd te bieden.

De gouverneur van Bangkok, Khun Aswin Kwanmuang, heeft er ook de Afdeling Drainage en Riolering en relevante districtskantoren op aangedrongen om na het regenseizoen zandzakken te verwijderen, omdat deze de waterstroom dan weer zouden belemmeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in het magazine Zaken Reisnieuws gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Nederland 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!