Bangkok Airways hervat in augustus internationale vluchtuitvoering

BANGKOK:- Bangkok Airways hervat op 1 augustus haar internationale vluchtuitvoering. De eerste lijndienst naar het buitenland die wordt opgepakt is die tussen Koh Samui en Singapore. Op die route wordt straks drie keer per week gevlogen, met een Airbus A319.

“We zijn ontzettend blij dat we na lange tijd weer internationaal kunnen vliegen. De route tussen Koh Samui en Singapore is een belangrijke stap om het vertrouwen in Thailand als toeristische bestemming terug te brengen”, aldus topman Puttipong Prasarttong-Osoth.

Reizigers naar Thailand moeten wel de juiste documenten met zich meebrengen, zoals een negatieve PCR-test van maximaal 72 uur oud en een vaccinatiecertificaat. Daarnaast moeten ze tijdens hun verblijf een PCR-test ondergaan, en moeten ze minstens veertien dagen op hun bestemming blijven voordat ze andere Thaise regio’s verkennen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ATR
Content: Redactie
Bron: luchtvaart nieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!