ASQ hotelzwendel: Thaise vrouw zou een nep-quarantainepakket hebben verkocht voor 35.000 baht

~IEMAND KNOLLEN VOOR CITROENEN VERKOPEN~
(Iemand oplichten, bedriegen)

CHONBURI:-Een Thaise vrouw in Chonburi werd gearresteerd omdat ze naar verluidt een nepadvertentie had geplaatst voor een zgn. Alternative State Quarantine Hotel en zou het neppakket twv 35.000 baht aan een buitenlandse toeriste hebben verkocht die van plan was naar Thailand te reizen.

Een Afrikaanse vrouw, die zich met haar zoon voorbereidde op een reis naar Thailand, meldde de vermeende zwendel bij het Thaise immigratiebureau.  De vrouw zegt dat ze de hotelkamer volledig had betaald aan een vrouw die beweerde de hotelmanager te zijn en kon vervolgens de ‘manager’ niet kon bereiken.  Volgens rapporten realiseerde ze zich later dat het hotel helemaal géén gecertificeerde ASQ-faciliteit was.

De Thaise vrouw, in het proces-verbaal genoemd als Amy, had ook een arrestatiebevel tegen haar in Ayutthaya wegens vermeende fraude.  De immigratiepolitie heeft Amy gisteren gearresteerd in het hoofddistrict van Chonburi.  Het krantenartikel gaat niet in detail over de eerdere aanklachten, maar de politie verklaarde dat Amy toegegeven had, lid te zijn van een misdaadnetwerk en 1.000 baht per dag betaald hebben gekregen voor deze zwendel

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Cop Hero Thailand Magazine
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Cop Hero Thailand Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!