Asian Township Award voor Khlong Ong Ang-kanaal Bangkok

~ALS HET IN DE KAJUIT REGENT, DRUIPT HET IN DE HUT~
(Als de baas problemen heeft, krijgen ondergeschikten hun deel)

Het Khlong Ong Ang-kanaal in de wijk Phra Nakhon in Bangkok heeft de 2020 Asian Townscape Award voor verbetering van de woonomgeving in een project genaamd ‘Landscape Improvement Project gewonnen’.

Generaal Aswin Kwanmuang in Bangkok plaatste vrijdag een foto van het certificaat op social media. De prijsorganisator, UN-Habitat Fukuoka, heeft Khlong Ong Ang geselecteerd als een van de zes plaatsen in Azië die een opmerkelijke verbetering vertoonden op het gebied van landschap, kunst, cultuur, veiligheid en kwaliteit van leven van mensen in omliggende gemeenschappen.

Andere landen die de prijs wonnen, waren Japan, Zuid-Korea, China, Nepal en Maleisië. “Ik wil elke aanverwante instantie en het publiek bedanken voor het helpen verbeteren van Khlong Ong Ang tot een prachtig monument dat deze internationale erkenning verdient”, aldus Aswin .

De wandelstraat Khlong Ong Ang, die dagelijks geopend is, biedt muziekoptredens, straatkunsttentoonstellingen en een verscheidenheid aan producten en straatvoedsel van lokale retailers. Bezoekers kunnen ook genieten van een kajaktocht in het kanaal en het stadslandschap waarderen op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 uur tot 22.00 uur. Toegang is gratis.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Vertaling: DeKleine Beer
Illustraties: The Nation Thailand – Thaipbsworld
Bron: The Nation Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!