Alle stelletjes in Thailand mogen op Valentijnsdag “flink van bil”

BANGKOK:- Het ministerie van Volksgezondheid heeft laten weten dat volledig gevaccineerde stelletjes dit jaar normale seks kunnen hebben, zolang ze zichzelf niet hebben blootgesteld in Covid19 risicogebieden.

Vorig jaar, terwijl de pandemie zich verspreidde, had de afdeling paren en sekspartners geadviseerd om mondkapjes  te dragen en zgn. face-to-face posities te vermijden om zichzelf tegen Covid19 virus te beschermen.

De Gezondheidsdirecteur, Khun Suwannachai Wattanayingcharoenchai vertelde gisteren dat degenen die zichzelf hebben blootgesteld aan Covid-risicogebieden, moeten overwegen om ATK test te gebruiken voordat ze seks hebben.

De afdeling adviseerde koppels om zich voor Valentijnsdag voorzichtig wel te gedragen tijdens seks, dus géén extremiteiten. Van jonge stellen is bekend dat ze de gelegenheid vieren door seks te hebben.

Vorig jaar werden de wenkbrauwen opgetrokken vanwege het Valentijnsdag-advies van de afdeling aan paren om te allen tijde mondkapjes te dragen en elkaar tijdens seks niet aan te kijken als veiligheidsmaatregel tegen het oplopen van het Sars-CoV-2-virus.  Veel netizens vroegen hoe ze seks konden hebben zonder elkaar aan te kijken.  Het is uiteraard niet bekend hoeveel mensen dit welgemeende advies hebben opgevolgd.

Khun Suwannachai zei dat de mensen hun veiligheid moeten garanderen door dubbele vaccinaties te krijgen en indien mogelijk een booster vaccinatie. Hij zei dat de paren géén geld hoeven uit te geven aan ATK testen als ze geen risicovolle plaatsen bezoeken, maar dat stellen graag pubs en bars bezoeken, die zijn omgevormd tot restaurants en vaak druk zijn.

“Geliefden en stellen die immuniteit hebben en die zichzelf als veilig hebben beoordeeld of die zichzelf hebben gecontroleerd met ATK’s, kunnen veilig gemeenschappelijke activiteiten hebben, zoals samen eten en seks hebben”, zei Suwannachai.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!