Aanhoudende regen zorgt ervoor dat de wegen in Chanthaburi en Mae Hong Son onbegaanbaar zijn

THAILAND:- Zware regenbuien zorgden ervoor dat verschillende gebieden in de provincies Chanthaburi en Mae Hong Son zaterdag onder water kwamen te staan. De snelweg 317 van Chanthaburi, die de oostkustprovincie verbindt met Sa Kaew aan de Cambodjaanse grens, stond zwaar onder water en was onbegaanbaar voor kleine voertuigen, vooral in delen die door het district Makham lopen.

Lokale autoriteiten hebben kleinere auto’s geadviseerd dit deel van de weg te vermijden, aangezien het overstromingsniveau op het moment van schrijven hoog bleef.

Op sommige trajecten kon slechts één rijstrook worden gebruikt vanwege overstromingen en plassen die wel 500 meter lang waren.

 In de noordelijke provincie Mae Hong Son zorgde de aanhoudende zware regenval ervoor dat de districten Pai, Pang Mapha en Muang gisteren onder water kwamen te staan. Ook grote delen van landbouwgrond en plantages kwamen onder water te staan.

De Pai-rivier, de belangrijkste waterweg van de noordelijke grensprovincie, stond zaterdag 1,9 meter hoger. Verwacht wordt dat het peil van de rivier verder zal stijgen als gevolg van de afvoer van de zijrivieren.

Minstens 200 rai (32 hectare) aan plantages in veel gebieden van Mae Hong Son staan ​​onder water.

Olleke Bolleke in Thailand
Bron: 77khaoded 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!