Passagiersbus van de NGV in Centraal-Thailand vat vlam, geen gewonden gemeld

PATHUM THANI:- Het Pathum Thani Provinciaal Bureau voor rampenpreventie en -beperking meldde een busbrand, dat gisteren op de Pathum Thani-Lad Lum Kaew Road plaatsvond. De brand brak uit bij een bushalte voor het Pathum Thani-ziekenhuis, gelegen in het tambon Bang Prok.

Volgens ambtenaren vervoerde de bus, die was vertrokken vanuit de Nopphong-garage, ongeveer 15 passagiers toen hij het ziekenhuis bereikte. Passagiers begonnen juist aan boord te stappen toen er vlammen uitbraken in de motorruimte.

De buschauffeur gebruikte snel een poederblusser om de brand onder controle te krijgen. Er werd opgemerkt dat de bus was uitgerust met zes CNG-tanks en hoewel de identiteit van de chauffeur nog steeds niet bevestigd is, voorkwamen zijn snelle acties elke escalatie van het incident.

Gelukkig zijn er bij dit incident geen gewonden of doden gevallen. De brand werd succesvol geblust en de situatie was onder controle voordat de brandweer de bus bereikte.

Er wordt onderzoek gedaan naar het incident om de exacte oorzaak van de brand, die naar verluidt in de motorruimte van de bus is ontstaan, vast te stellen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!