🎥 | In Oost-Thailand staat een privé-eiland te koop voor 1,8 miljard baht

TRAT:- Een privé-eiland op Koh Kham in de provincie Trat staat te koop voor 1,8 miljard baht. Het eiland, dat ongeveer 10 rai (ongeveer 4 hectare) beslaat, is een van de 10 mooiste eilanden in Thailand.

Een Facebook-gebruiker plaatste onlangs in een groep voor de verkoop van luxe huizen dat Koh Kham, het mooiste eiland in Trat, te koop is. In het bericht stond dat het eiland een resort in aanbouw heeft, dat momenteel is stilgelegd maar onmiddellijk kan worden hervat. Het eiland staat bekend om zijn netheid, privacy, heldere water, witte zandstranden en vulkanische rotsformaties, wat veel influencers aantrekt voor recensies.

Koh Kham ligt ongeveer 35 kilometer van de kust van Laem Ngop in de provincie Trat, in de buurt van Koh Mak, met slechts 1 kilometer afstand ertussen. De reis naar het eiland duurt ongeveer 30 tot 40 minuten per speedboot.

De natuurlijke schoonheid van het eiland wordt benadrukt door de ongerepte witte zandstranden, die zich over 300 meter uitstrekken. Het is een van de negen satellieteilanden van Koh Mak, door toeristen vaak de Smaragd van de Tratzee genoemd vanwege het kristalheldere, smaragdgroene water. De oostelijke en zuidelijke randen van het eiland zijn bezaaid met stranden, terwijl de andere kanten worden gedomineerd door bergen en kliffen.

Het resort op Koh Kham, hoewel momenteel onvoltooid, vertegenwoordigt een aanzienlijke investeringskans. Geïnteresseerde kopers kunnen extra foto’s van de site aanvragen. Het eiland is uniek, met opvallende vulkanische rotsformaties op de oostelijke stranden, waardoor het een opvallend privé-eiland is met natuurlijke wonderen die het verkennen waard zijn, zo meldde KhaoSod.

De vraagprijs is 1.800.000.000 baht (US$53,6 miljoen).

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!