De werkzaamheden van de zonneluifel over de Bali Hai Pier van Pattaya zullen eind november worden afgerond als nieuwjaarscadeau voor toeristen❓

PATTAYA:- De stad boekt goede vooruitgang ten aanzien van de werkzaamheden van de zonneluifel over de Bali Hai Pier, 75% ervan is voltooid en de volledige voltooiing wordt verwacht tegen eind november, zo beweren de stadsfunctionarissen.

De loco-burgemeester van Pattaya, khun Manoch Nongyai, bezocht onlangs samen met khun Chinnakorn Kradangnga, directeur van de afdeling techniek en bouw van Pattaya, de Bali Hai Pier om de voortgang van de zonneluifel over de loopbrug van de pier te inspecteren. Dit project is bedoeld om toeristen die naar Koh Larn en andere eilanden en waterattracties willen reizen, te beschermen tegen de zon en regen.

Na de inspectie onthulde khun Manoch dat de dakinstallatie nu voor meer dan 75% voltooid is. Werknemers zijn momenteel in staat om 10-15 meter dak en plafond per dag te installeren. Met nog ongeveer 310 meter van de loopbrug die nog moet worden bedekt, wordt verwacht dat het project eind november 2024 volledig voltooid zal zijn, aldus Manoch.

De loco-burgemeester zei verder dat de luifel een nieuwjaarscadeau zal zijn voor de inwoners van Koh Larn en toeristen. Zodra de luifel klaar is, zal Pattaya City verdergaan met het verbeteren van Bali Hai Pier door de pier, pontons en loopbrug te renoveren. Daarnaast is de stad van plan om meer verlichting en CCTV-camera’s langs de pier te installeren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!