Nakende dief steelt in Pattaya sportuniform en trekt het pal voor de beveiligingscamera aan 

PATTAYA:-  Een dief die vroeg “uit de veren was” stal gistermorgen een sporttenue uit een huis in Pattaya en trok het aan in het volle zicht voor de bewakingscamera. Onze stadsreporter, “Snelle Jelle” bezocht de benadeelde eigenaar, de 34-jarige Khun  Songwut Thiangsiri, die online een waarschuwing had geplaatst dat een dief het sporttenue van zijn zoon had gestolen uit zijn huis in het dorp Chatkaew 9.

Songwut vertelde dat hij met het gezin naar het strand was gegaan en  sportuniform van zijn zoon buiten het huis aan de lijn had laten hangen om te drogen. Nadat hij zoals gewoonlijk naar bed was gegaan, werd hij de volgende ochtend wakker en zag dat het uniform verdwenen was, wat hem ertoe aanzette om zijn CCTV-beelden te controleren.

Tot zijn verbazing lieten de beelden een man zien die een wit shirt en een zwarte short droeg en naar het huis liep. De man trok vervolgens zijn shirt uit, pakte het sportuniform en trok het aan voordat hij zijn short uitdeed in het volle zicht van de camera om de sportshort aan te trekken.

Terwijl de misdaad plaatsvond, passeerde een plaatselijke bewoner op een motor, maar de dief vertoonde geen tekenen van paniek. Nadat hij het gestolen sportuniform had aangetrokken, liet de man zijn oude kleren achter en liep weg.

Khun Songwut heeft de buurt gewaarschuwd voor deze dief en dringt er bij de politie op aan om de verdachte zo snel mogelijk te pakken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!