Vermiste ziekenhuis-patiënte bleek dood op de achterbank van een verpleegster in Noordoost-Thailand te liggen

SISAKET:- Een schokkende ontdekking deed zich voor in Sisaket nadat een patiënt, die vermist was geraakt in een plaatselijk ziekenhuis, dood werd aangetroffen op de achterbank van de auto van een verpleegster. Het incident vond gisteren plaats, toen familieleden van de patiënt koortsachtig naar haar zochten nadat ze was verdwenen uit het ziekenhuis.

Rond 18:00 uur ontving luitenant Ek Saengphet, rechercheur op het politiebureau van het hoofddistrict Sisaket, een melding van een lichaam dat was gevonden in een zwarte Honda Jazz-auto met het kenteken van Ubon Ratchathani. De auto stond geparkeerd op Ubon Road in het tambon Mueang Tai.

De overledene, geïdentificeerd als de 53-jarige Khun Bunthita Sirikul, werd aangetroffen op de achterbank van de auto. Het bleek dat de auto niet van haar of haar familieleden was, maar van Khun Nantawadee, een verpleegster in het ziekenhuis van Sisaket.

Khun Nantawadee legde uit dat ze die ochtend met de auto naar het ziekenhuis was gereden en deze vlak bij de ingang van het ziekenhuis had geparkeerd voordat ze aan haar dienst begon. Toen ze rond 18:00 uur bij haar auto terugkwam, ontdekte ze het lichaam erin. Ze verklaarde dat ze geen enkele connectie had met de overledene en haar nog nooit eerder had gezien. 

Nantawadee denkt dat ze in haar haast om het ziekenhuis binnen te komen, vergeten is haar auto op slot te doen, waardoor de vrouw onopgemerkt naar binnen kon gaan en kon overlijden.

Hoewel de familie geen vermoeden heeft van kwaad opzet, hebben de autoriteiten voorlopige getuigenverklaringen opgenomen en bewijsmateriaal van de plaats delict verzameld. Een onderzoeksteam zal het gebied verder onderzoeken om meer details te verzamelen voordat de zaak wordt afgerond.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!