Pattaya druk bezig met de voorbereidingen van Loy Krathong 2024,  Olleke Bolleke vertelt u er alvast iets over!

PATTAYA:- Deze kustplaats aan de Golf van Thailand nodigt U uit voor het kleurrijke en cultureel belangrijke Loy Krathong Festival op 15 november 2024 vanaf 17.00 uur. De festiviteiten vinden plaats in het Lan Pho Public Park in Naklua en beloven een magische sfeer vol licht en traditionele dansen en gebruiken.

Een viering van traditie en cultuur
Het Loy Krathong Festival, één van de mooiste en populairste festivals van Thailand, markeert de watergodin en symboliseert het afscheid van negatieve energieën. Bezoekers hebben de mogelijkheid om hun handgemaakte krathongs – kunstig versierde boten van bananenblad met kaarsen en bloemen – op het water te plaatsen en hun wensen voor de toekomst kenbaar te maken.

Hoogtepunten van het festival
Op de avond van 15 november 2024 wordt een bijzonder hoogtepunt aangeboden: een concert van de populaire Thaise kunstenaar Jetrin. Het muzikale optreden belooft een onvergetelijke aanvulling te worden op de traditionele flair van het festival. Bezoekers kunnen zich verheugen op een gevarieerd programma met traditionele muziek- en dansvoorstellingen.

Naast de festiviteiten op de hoofdlocatie in Naklua zullen er op 14 en 15 november 2024 nog andere evenementen plaatsvinden zoals op Koh Larn. Het pittoreske eiland wordt ook het decor voor Loy Krathong, waar bezoekers kunnen genieten van een nog intensere natuurlijke omgeving.

Toegang en verdere informatie
De toegang tot het Loy Krathong Pattaya Festival is gratis. Verdere informatie kan worden verkregen door te bellen naar het Pattaya Contact Center op tel.nummer 1337.

Pattaya kijkt ernaar uit om de lokale bevolking en toeristen te verwelkomen op een van de belangrijkste en meest sfeervolle festivals van het jaar. Of U  nu Uw eigen krathong te water wilt laten of gewoon wilt genieten van het adembenemende landschap, dit festival biedt voor ieder wat wils, zelfs voor uw nieuwsbeer❗️

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!