Ongeval met touringcar in Noordoost-Thailand, 43 gewonden naar het ziekenhuis gebracht

NAKHON RATCHASIMA:- Gisteravond rond 22.10 uur, vond een ernstig verkeersongeval in het district Pak Chong plaats, waarbij 43 gewonden vielen. Het incident vond plaats op de Friendship Highway (km 35) nabij het populaire restaurant Mae Chompoo in het tambon Phayayen. Reddingswerkers werden onmiddellijk gewaarschuwd en arriveerden op de plaats van het ongeval, waar ze een touringcar aantroffen met het kenteken van Kanchanaburi.

Volgens berichten verloor de bus met 51 mensen alle remkracht en kwam in botsing met een vrachtwagen met aanhanger die langs de kant van de weg geparkeerd stond. Onder de gewonden bevonden zich twee vrouwen die ernstig gewond raakten en bekneld raakten in het wrak van de bus.

De reddingsteams werkten snel en gebruikten snijgereedschap om de twee mensen wier leven in gevaar was te bevrijden. Alle gewonden kregen ter plaatse onmiddellijk eerste hulp voordat ze naar nabijgelegen ziekenhuizen werden vervoerd.

In totaal hadden 41 mensen medische behandeling nodig, waaronder twee ernstig gewonden en zes mensen wier toestand als ernstig werd geclassificeerd. De overige gewonden werden na een eerste onderzoek uit het ziekenhuis ontslagen.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval is al gestart door luitenant-kolonel Auaychai Promwong van het politiebureau van Klong Dong. De autoriteiten doen er alles aan om de exacte omstandigheden van het incident te verduidelijken en ervoor te zorgen dat passende maatregelen worden genomen om toekomstige ongevallen te voorkomen.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!