Politie arresteert ‘Mac the Master Key’ voor een gewapende overval in een woonwijk van Pattaya

PATTAYA:- Luitenant Thananon Athipansri, plv. hoofdinspecteur van de politie van Pattaya, en zijn collega luitenant Sittaphon Thattiang leidden eergisteren een team agenten bij de arrestatie van Amarin, ook bekend als “Mac”, een 27-jarige verdachte die gezocht werd op grond van een bevelschrift van de provinciale rechtbank van Pattaya. 

Mac werd beschuldigd van “diefstal in een woning door in te breken in beveiligde ruimtes met behulp van een voertuig om de misdaad te helpen en arrestatie te ontlopen.” Hij werd gearresteerd in een woning in het Tambon Phla in district Ban Chang van de provincie Rayong.

Mac had een geschiedenis van het stelen van waardevolle spullen uit verschillende appartementen in Pattaya. Hij gebruikte een “master key” om sloten en deuren open te krijgen en droeg tijdens zijn misdaden een vuurwapen bij zich om zich te verzetten tegen arrestatie als hij in het nauw werd gedreven. 

Hij was betrokken geweest bij meer dan 30 strafzaken, waardoor zijn arrestatie een prioriteit was voor de autoriteiten. De politie plande de operatie minutieus en omsingelde het pand voordat ze hem arresteerden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!