Australiër racet met zijn Ford Ranger een apotheek in Pattaya-Oost binnen 

PATTAYA:- Vanmorgen in alle vroegte verloor een Australiër de controle over zijn pick-up op Soi Khao Talo in Pattaya Oost en veroorzaakte daarmee aanzienlijke schade ineen apotheek en andere aanliggende etablissementen.

Rond 04.30 uur ontving het politiebureau van Bang Lamung een melding van een ernstig ongeval op Soi Khao Talo. Een zwarte Ford Ranger was rechtstreeks de apotheek van Sakulpiam binnengereden, een aangrenzend bedrijfsgebouw liep bij deze crash ook aanzienlijke schade op.

De kracht van de impact was zo sterk dat de voorband van de Ranger scheurde en auto-onderdelen over de weg verspreid lagen. De 47-jarige bestuurder, een Australiër, raakte slechts lichtgewond. Zijn vriendin, die aanvankelijk beweerde te hebben gereden, bleef ongedeerd. Later corrigeerde ze haar verklaring nadat getuigen hadden bevestigd dat de buitenlander reed. Het ongeval zou zijn veroorzaakt door het uitwijken van een lantaarnpaal.

De politie arresteerde de Australiër wegens alcoholcontrole. Het incident gaf aanleiding tot een onmiddellijk onderzoek en er werden verdere juridische stappen tegen de bestuurder ondernomen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Australiër racet met zijn Ford Ranger een apotheek in Pattaya-Oost binnen ”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!