🎥 | De politie in Centraal-Thailand in verlegenheid gebracht na het laten dansen van “sexy dans Mariekes” in het politiebureau 

NONTHABURI:- Een video van dansers in opvallende outfits die dansen op het Plai Bang-politiebureau in Nonthaburi heeft online tot controverse geleid. De clip, gepubliceerd op 18 oktober 2024, leidde tot heftige reacties onder gebruikers van sociale media en riep vragen op over de geschiktheid van dergelijke optredens in openbare omgevingen.

De betreffende beelden, gedeeld op een zwaarbezochte Facebook-pagina, tonen drie dansers die ritmisch bewegen in het politiebureau. Het debat dat toen over de gebeurtenissen ontstond, leidde tot een brede discussie over het juiste gedrag in officiële ruimtes.

Om licht op deze situatie te werpen, bezochten verslaggevers het politiebureau in Plai Bang. Kolonel Piyawat Patcharanittham, het hoofd van de wacht, legde uit dat de dansers de avond ervoor hadden deelgenomen aan een feest vlakbij. Ze hadden het politiebureau alleen bezocht om het toilet  te gebruiken en maakten van de gelegenheid gebruik om een ​​dansvideo op te nemen, die ze later op hun persoonlijke Facebook-accounts publiceerden, dit tot ongenoegen van hoofdcommissaris Sittisak Chiawpongpipat.

Hoewel de politie wist dat de ruimte naast het station gebruikt zou worden voor het evenement, werden de agenten niet geïnformeerd over de opnames op het politiebureau.

Nadat de incidenten bekend waren geworden, hebben de politieagenten contact opgenomen met de organisatoren van het feest en gewezen op de ongepaste kleding van de dansers en het besluit om in het politiegebouw te filmen.

De politie wil het pand graag beschikbaar blijven stellen voor het publiek, maar benadrukt de noodzaak van gepast gedrag in de toekomst. De politie zei ook dat ze maatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet opnieuw gebeuren.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!