Pattaya wil de Oude Naklua-markt omvormen tot een toeristisch centrum, en het unieke karakter behouden

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya, Khun Poramet Ngamphichet leidde de tweede visionaire bijeenkomst voor de Naklua-gemeenschap op het terrein van de Sawan Boriboon reddingsdienst, met de focus op het ontwikkelen van het gebied tot een duurzame toeristische bestemming. 

De bijeenkomst bracht vertegenwoordigers van drie lokale gemeenschappen bijeen: de Old Naklua Market, Wat Chong Lom en de Postal Community, samen met de gemeenteraad van Pattaya en een stadsplanningsbedrijf.

De discussies bouwden voort op ideeën die tijdens de vorige bijeenkomst waren gegenereerd, met als doel om plannen af ​​te ronden voor het transformeren van de Old Naklua Market tot een toeristisch knooppunt dat zijn unieke karakter behoudt. Het initiatief benadrukt het benutten van lokale geschiedenis en culturele bronnen om het potentieel van de gemeenschap te vergroten, kansen te creëren en milieubewustzijn te bevorderen. Het project heeft voorlopig de naam “Better Naklua” gekregen.

Deze visionaire bijeenkomst is en samenwerking tussen Pattaya City, lokale overheidsfunctionarissen en het planningsbedrijf, heeft als doel een raamwerk voor ontwikkeling op te zetten dat aansluit bij de behoeften van de gemeenschap. Het doel is om ervoor te zorgen dat Naklua zich ontwikkelt tot een levendig, kansrijk gebied dat creativiteit stimuleert en het welzijn van haar inwoners bevordert.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!