Pattaya heropent zijn cafés en pubs na een dag met een alcoholverbod en bereidt zich voor op het aankomend hoogseizoen

PATTAYA:- De uitgaansgelegenheden in deze plaats zijn Vandaag na een tijdelijk verbod op alcoholverkoop tijdens de boeddhistische feestdag “Ok Phansa” op 17 oktober heropent.  Tijdens deze boeddhistische dag intensiveerde  de politie nauwgezet de handhaving om naleving van de standaardvoorschriften te garanderen.

Deze proactieve maatregelen zijn bedoeld om illegale activiteiten te voorkomen, waaronder drugsgebruik, minderjarigen, bezit van wapens zonder vergunning en prostitutie. Agenten voerden willekeurige controles uit op uitgaansgelegenheden waar alcohol werd geschonken, controleerden bedrijfsvergunningen en personeelsdocumenten en zorgden ervoor dat er geen illegale activiteiten plaatsvonden.

Toeristen werden wel op het strand gezien vanwege een tijdelijk verbod op alcoholverkoop en sluitingen van uitgaansgelegenheden tijdens de boeddhistische feestdag “Ok Phansa” op 17 oktober.

Ter voorbereiding op het komende hoogseizoen voor toeristen benadrukte de politie het belang van het waarborgen van de veiligheid van bezoekers in termen van persoonlijke veiligheid en bescherming van eigendommen. Locatiepersoneel werd eraan herinnerd waakzaam te blijven en prioriteit te geven aan het welzijn van hun gasten.

De proactieve maatregelen zijn gericht op het voorkomen van illegale activiteiten, waaronder drugsgebruik, minderjarigen, bezit van wapens zonder vergunning en prostitutie.

Dit initiatief weerspiegelt de toewijding van de autoriteiten om een ​​veilige en respectvolle omgeving te behouden voor zowel de lokale bevolking als toeristen, terwijl culturele tradities in stand worden gehouden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!