🎥 | Vrouw in Noordoost-Thailand eist verantwoording van de man, nadat hij voor haar huis op straat poept

UDON THANI:-  Een Thaise vrouw is zwaar geïrriteerd en eist verantwoording van een man die voor haar huis een zware “boodschap” neerlegde. De 48-jarige vrouw, Mew, ging naar een lokale Facebook-groep in Udon Thani om CCTV-beelden te delen van de man die buiten haar huis poepte. In haar bericht schreef ze: “Is dit te veel? Als het bericht de groepsregels schendt, verwijder het dan.”

De video toonde een man gekleed in het zwart die zijn broek naar beneden trok en ter plekke poepte. Hij trok zijn broek vervolgens weer omhoog en stapte in zijn auto voordat hij wegreed. De beveiligingscamera boven zijn hoofd legde het hele incident vast, maar de man merkte het niet op.

Mew gaf later een interview aan Channel 7 over het incident. Ze legde uit dat haar gelijkvloerse huis zich bevindt in Soi Autsawamit in het tambon Mak Kheang van de provincie Udon Thani. Haar huis ligt in de buurt van uitgaansgelegenheden en ze vermoedt dat de man een feestganger was.

Mew vertelde dat ze gisteren, rond 7 uur ‘s ochtends haar huis verliet om het gebied buiten schoon te maken als onderdeel van haar gebruikelijke routine. Ze werd echter geconfronteerd met een onaangename geur en ontdekte poep buiten haar huis. Ze controleerde onmiddellijk de CCTV-beelden en identificeerde de man.

Om het filmpje te bekijken KLIK HIER

Volgens de beelden vond het incident gisteren rond 1 uur ‘s nachts plaats. Mew zei dat ze het niet kon verdragen om de hele video te bekijken omdat het te walgelijk was en ze zich niet in staat voelde om het zelf op te ruimen. Haar buren maakten het voor haar schoon, maar de sterke geur bleef.

Tijdens het interview met Channel 7 stuurde Mew een bericht naar de man in de video:
“ Ik zag een man weglopen van een school bij mijn huis. Hij moet een feestganger zijn. Hij rijdt in een dure auto. Hij ziet er rijk en goed opgeleid uit. Ik weet niet uit wat voor familie hij komt om zich zo walgelijk en ongeciviliseerd te gedragen. “Denk eens na over hoe jij je zou voelen als iemand voor je huis zou poepen. Laat hem, als het kan, zijn rotzooi opruimen. Op dit moment hangt jou stank nog steeds rond.”

Olleke Bolleke in de Isaan 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!