Moo Deng, het beroemde dwergnijlpaard uit Thailand, zal in een online game de hoofdrol gaan krijgen

PATTAYA:- De onder koninklijke bescherming werkende Zoölogische Park Organisatie van Thailand,, gaat een samenwerking met “Garena Free Fire” aan, om een toonaangevende wereldwijde mobiele battle royale-game – een exclusief partnerschap met “Moo Deng”, te lanceren. Dit beroemde dwergnijlpaard uit Khao Kheow Open Zoo in Thailand houdt al weken de dierenliefhebbers bezig. Dit initiatief markeert de eerste keer dat Moo Deng voorkomt in een online game van wereldklasse.

De samenwerking staat gepland voor lancering in november en introduceert een reeks in-game verzamelobjecten geïnspireerd op Moo Deng. Spelers krijgen de mogelijkheid om exclusieve items en uitrusting te verwerven via verschillende in-game activiteiten. Dit initiatief is bedoeld om de uitgebreide spelerscommunity van Free Fire te betrekken door het personage Moo Deng te integreren in de game-ervaring.

Het partnerschap onderstreept Thailands toewijding aan natuurbehoud en benadrukt de innovatieve strategieën die het land gebruikt om zijn nationale identiteit te promoten. Door digitaal gamen te combineren met bewustzijn van natuur, vertegenwoordigt deze samenwerking een creatieve methode om lokale bedrijven en natuurbehoudsinspanningen te ondersteunen.

Bovendien zal er als onderdeel van deze samenwerking een donatie van 150.000 baht worden gedaan aan het Moo Deng-project voor slachtoffers van overstromingen en dierenwelzijn, wat verder bijdraagt ​​aan de voortdurende inspanningen op het gebied van dierenwelzijn en gemeenschapsondersteuning in Thailand.

Het bovenstaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!