Politie Pattaya treedt hard op tegen niet-geregistreerde Bolt-bestuurders

PATTAYA:- De politie van Pattaya trad hard op tegen het misbruik van voertuigen, met name onder Bolt-chauffeurs, wat resulteerde in meerdere arrestaties. De verkeersactie vond eerder deze week plaats bij de Bali Hai Pier, waar de politie van Pattaya samenwerkte met stadsfunctionarissen om de verkeersregels te handhaven en het oneigenlijke gebruik van voertuigen op de pier aan te pakken.

Tijdens de operatie arresteerden de autoriteiten 15 Bolt-chauffeurs voor het gebruik van voertuigen die niet in overeenstemming waren met hun geregistreerde doel. Nog eens vijf chauffeurs werden gearresteerd voor het parkeren over de rood-witte lijnen. Alle chauffeurs werkten goed mee met de autoriteiten.

Bolt is legaal in Thailand, maar vereist dat chauffeurs hun voertuig correct registreren als openbaarvervoervoertuig, een openbaarvervoervergunning hebben, de juiste belasting betalen, geregistreerd staan ​​bij het stadhuis van Pattaya als taxichauffeur en verplichte training volgen. Veel chauffeurs gebruiken persoonlijke voertuigen en proberen deze vereisten te omzeilen, zeggen Pattaya City.

Pattaya City zegt dat deze acties niet bedoeld zijn om geld te verdienen voor de stad of om het lastig te maken voor chauffeurs van mobiele apps, maar om passagiers veilig te houden. Ze beloofden ook om de repressie voort te zetten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Politie Pattaya treedt hard op tegen niet-geregistreerde Bolt-bestuurders”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!