Man in Pattaya aangevallen door eigenaar van reparatiewerkplaats na hulp te hebben gevraagd bij kapotte auto

PATTAYA:- De Sawang Boriboon reddingsdienst van Pattaya ontving een melding van een steekincident met verwondingen buiten een autoreparatiewerkplaats aan de Phatthanakarn Road in het Tambon Nongprue. De hulpverleners, haastte zich samen met de politie van bureau Nongprue naar de plaats van het ongeval.

Bij aankomst troffen ze de 30-jarige Adisak Pasoda ernstig gewond aan, met een diepe snee in zijn hoofd die hevig bloedde. Hij had ook meerdere blauwe plekken op zijn lichaam. Reddingswerkers verleenden eerste hulp voordat ze hem naar een nabijgelegen ziekenhuis vervoerden. Ondertussen was zijn vriendin zichtbaar geschokt en wachtte ze om haar verklaring af te leggen aan de politie.

De vriendin, de 31-jarige Thidaporn Mungkhun, legde uit dat hun auto kapot was gegaan voor de reparatiewerkplaats. Toen ze naar de werkplaats liepen om wat gereedschap te lenen, werd de vader van de eigenaar boos. Vervolgens reed de zoon van de eigenaar op een motor en begon tegen hen te schreeuwen. In een vlaag van woede pakte hij een mes en een houten stok en viel Thidaporns vriend aan, wat resulteerde in de verwondingen.

De autoriteiten onderzoeken momenteel het incident en verzamelen aanvullende getuigenverklaringen om de volgende stappen te bepalen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!