Volgende week worden de Similan-eilanden van Thailand voor het komende hoogseizoen heropent

PHANG NGA:- In een opwindende ontwikkeling voor reisliefhebbers, verwelkomen de beroemde Similan-eilanden weer toeristen vanaf komende dinsdag, 15 oktober. Deze populaire archipel, genesteld in de Andamanse Zee, omvat het illustere Mu Ko Similan National Park en is toegankelijk voor bezoekers tot 15 mei volgend jaar, dit in lijn met het hoogseizoen.

Een schijnwerper schijnt op Koh Similan, het grootste eiland in de groep, gevierd om zijn ongerepte stranden, levendige zeeleven en unieke bezienswaardigheden zoals Sail Rock en de grillige Donald Duck-rots. Met uitnodigende wateren en glinsterende koraalzandkusten biedt het een paradijs voor snorkelaars, duikers en zonaanbidders.

Ambtenaren van het Department Nationale Parken, Natuur en Plantenbescherming hebben zich minutieus voorbereid op dit seizoen. Veiligheidscontroles en reparaties zijn uitgevoerd in alle faciliteiten, wat zorgt voor een soepele bezoekerservaring. Boeien markeren nu de snorkelzones bij Koh Similan en Koh Ba Ngu, terwijl pieren bij Koh Payu en Koh Bon zijn gerepareerd om eerdere schade te verhelpen.

De tropische aantrekkingskracht van de provincie Phang Nga zal zowel Thaise staatsburgers als internationale bezoekers verleiden. Met de idyllische Horseshoe Bay van de eilanden kunnen gasten genieten van zwemmen, snorkelen en ontspannen, waarbij ze zich volledig onderdompelen in dit natuurlijke paradijs. Nu de eilanden weer opengaan, beloven ze opnieuw onvergetelijke avonturen in het hart van de Andamanse Zee.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!