Phetchaburi gaat het strand van Cha-am in Centraal opknappen om de toeristische aantrekkingskracht te vergroten

CENTRAAL THAILAND:- De provincie Phetchaburi heeft plannen aangekondigd om Cha-am Beach te herstellen, met de nadruk op het schoonmaken en verfrissen van het zand om de aantrekkingskracht ervan voor zowel lokale als internationale toeristen te vergroten.

De maatregel heeft tot doel de kwaliteit van het populaire strand te verbeteren en de toeristische sector in de regio te ondersteunen.

Tijdens een bijeenkomst eerder deze week op het gemeentehuis van Cha-am bespraken vice-gouverneur van Phetchaburi, Khun Wanpen Mangsri, en burgemeester van Cha-am, Khun Nukul Pornsombunsiri, de details van het zandreinigingsproject.

Khun Mangsri legde uit dat het zandreinigingsproject deel uitmaakt van plannen om natuurlijke hulpbronnen te behouden en het milieu te behouden. Het doel is om het beroemde zachte, witte zand van Cha-am Beach te herstellen en het een aantrekkelijkere bestemming voor bezoekers te maken.

Het proces omvat het zeven en filteren van het zand om ervoor te zorgen dat het glad, schoon en prettig is voor toeristen om op te lopen, wat bijdraagt ​​aan de algehele ervaring van het strand.

Khun Wanpen benadrukte dat het project niet alleen bedoeld is om de netheid van het strand te verbeteren, maar ook om de natuurlijke schoonheid ervan te versterken.

De zandreiniging wordt uitgevoerd in samenwerking met lokale bedrijven en bewoners. Hoewel de gemeente Cha-am al elke woensdag een schoonmaakteam heeft, wordt verwacht dat dit nieuwe initiatief het uiterlijk van het strand naar een hoger niveau zal tillen, waardoor het visueel nog aantrekkelijker voor de bezoekers wordt.

Het initiatief werd aangekondigd door het provinciale PR-bureau en er worden verdere updates verwacht naarmate het project vordert.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!