Thailand staat op zijn kop vanwege de hoge ticketprijzen voor een fanbijeenkomst van Butterbear

BANGKOK:- Het fanmeeting-evenement in Thailand voor de populaire mascotte Butterbear leidde tot een verhit debat vanwege de hoge ticketprijzen, vergelijkbaar met concerten van grote Koreaanse artiesten.

Het evenement, getiteld Butterbear’s 1st Fam Meeting: Adventure Awaits!, staat gepland voor 9 tot 10 november in MGI Hall, Bravo BKK in Huai Kwang district, Bangkok. Tickets kosten van 1.900 baht tot 5.900 baht, met een livestreamoptie beschikbaar voor 890 baht per show. De verkoop start op 20 oktober om 10.00 uur via Thai Ticket Major.

De opwinding is voelbaar onder fans die Butterbear graag willen ontmoeten, een geliefd figuur dat bekendstaat om haar hartverwarmende aanwezigheid. De aankondiging van de ticketprijzen zorgde er echter voor dat veel fans teleurgesteld waren en zich afvroegen waarom de kosten zo hoog waren.

De controverse heeft de discussies over Butterbear weer aangewakkerd, waarbij veel fans hun ongenoegen uitten over wat zij zien als exorbitante prijzen voor een fanmeeting-evenement, waarbij vergelijkingen worden getrokken met concerten van prominente artiesten.

“Butterbear was altijd al schattig totdat de ticketprijzen werden aangekondigd. Het is duidelijk dat dit niet langer zomaar een fanmeeting is.”

Critici stellen verschillende aspecten van het evenement ter discussie en stellen dat de kosten niet in overeenstemming zijn met de aard van de fanmeeting. Ze wezen erop dat het evenement geen reizen of accommodatie omvat voor Butterbear, in tegenstelling tot internationale concerten, en betwijfelden de noodzaak van zulke hoge prijzen.

“Butterbear hoeft niet te vliegen of in hotels te verblijven. Dit is geen concert. Als er gasten zijn, is dat alleen om de prijzen te verhogen. Mensen willen Butterbear alleen zien. Zelfs extravagante Thaise concerten hebben niet zoveel gerekend. De voordelen rechtvaardigen de kosten niet.”

Sommige fans speculeren dat de hoge prijzen vooral gericht zijn op Chinese fans. Anderen suggereerden dat een meer festivalachtige sfeer aantrekkelijker zou zijn, met parades, gastoptredens, spelkraampjes en betaalbare tickets.

Er zijn nu zorgen gerezen over de mogelijke impact op de populariteit van Butterbear. Fans vrezen dat de betrokkenheid van grote sponsors en hoge ticketprijzen de echte charme die hen oorspronkelijk aantrok tot Butterbear zou kunnen verminderen, zo meldde KhaoSod.

Olleke Bolleke in Thailand 

Tags:

2 gedachten aan “Thailand staat op zijn kop vanwege de hoge ticketprijzen voor een fanbijeenkomst van Butterbear”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!