Man die ondergoed  in Pattaya besnuffelde, binnen afzienbare tijd gearresteerd

PATTAYA:- Een man die naar verluidt aan het ondergoed van een Thaise vrouw rook, dat buiten te drogen hing, en vervolgens vluchtte, werd uiteindelijk gearresteerd in Pattaya nadat zijn familieleden de politie hadden getipt. De verdachte was geen buitenlander, zoals aanvankelijk werd gemeld.

Gisteren arresteerde de politie van Pattaya, onder leiding van kolonel Supawat Lattapreecha, de verdachte, die alleen werd geïdentificeerd als de 21-jarige khun Rungtawan, in het tambon Naklua. De arrestatie volgde op een tip van familieleden van de verdachte dat hij degene was die aan het ondergoed van een vrouw had geroken, wat breed in het Olleke Bolleke nieuws was verschenen.

Volgens de politie bekende dhr. Rungtawan de misdaad en beweerde dat hij het ondergoed buiten een kamer had zien drogen en impulsief had meegenomen om eraan te ruiken. Hij ontkende echter kwade bedoelingen te hebben jegens de eigenaar.

Dhr. Rungtawan werd vervolgens naar de plaats van het incident gebracht om aan te wijzen waar de misdaad plaatsvond. De politie gaf hem de opdracht zijn excuses aan te bieden aan het slachtoffer, dat aanwezig was tijdens deze misdaadreconstructie.

De politie doorzocht vervolgens de woning van de verdachte en vond geen illegale items. Echter, een antecedentenonderzoek wees uit dat de  Rungtawan eerder was gearresteerd voor het stelen van waardevolle spullen van toeristen en momenteel op borgtocht vrij was. Hij werd overgedragen aan onderzoekers voor verdere juridische procedures.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!