Thaise vrouw mept op de Beach Road van Pattaya een Indiase man het ziekenhuis in wegens ongewenst gedrag

PATTAYA:- Gisteren ontving de Sawang Boriboon Thammasathan stichting een melding van een buitenlandse toerist die op de Beach Road tegenover Soi 13/4 door een Thaise vrouw aangevallen was.

Toen het reddingsteam arriveerde, troffen ze drie Indiase toeristen aan die hun vriend hielpen, hij wankelde, had bloed op zijn gezicht en een ernstige snee in zijn linkerwenkbrauw had opgelopen.

Ze vroegen verwoed om hulp voor hun gewonde vriend, maar deze weigerden de eerste hulp. In plaats daarvan verzochten om de politie. Het reddingsteam nam vervolgens contact op met de wachtmeester van politiebureau Pattaya. Na wat heen en weer gepraat stemden de vrienden ermee in, om de gewonde persoon naar het ziekenhuis te laten brengen en verklaarden dat ze niemand anders vertrouwden dan de politie.

De politie bracht de gewonde Indiase man vervolgens naar het stadsziekenhuis van Pattaya en adviseerde de groep een formele klacht in te dienen bij de opsporingsambtenaren om juridische stappen tegen de aanvaller te ondernemen.

Bij ondervraging onthulde een Thaise vrouw met de bijnaam “A” (pseudoniem), tussen de 25 en 30 jaar oud, een vriendin van de persoon die de Indiase toerist sloeg, dat ze op het strand zaten. Een groep Indiase toeristen die alcohol hadden gedronken onder een kokospalm, benaderde hen en vroeg hen om foto’s te maken. 

Aanvankelijk lieten zij en haar vriendin het toe zonder er veel over na te denken. De groepen maakten om beurten foto’s, maar in de vijfde ronde kwam er opnieuw een Indiase man op hen af, deze keer omhelsde en betastte hij hen, raakte de buik van een vrouw aan en probeerde haar te kussen. Dit maakte de Thaise vrouw furieus, wat leidde tot ruzie en mepte hem in het gezicht.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

2 gedachten aan “Thaise vrouw mept op de Beach Road van Pattaya een Indiase man het ziekenhuis in wegens ongewenst gedrag”

  1. Ik zie heel vaak van die horders mannen uit India die een dame omcirkelen. Blijkbaar een cultuur ding in India. De meeste meiden die in de bars in Pattaya werken moeten niks van die mannen uit India hebben. Het slecht behandelen van de dames is volgens mij een uitvloeisel van dat belachelijke kastenstelsel in India.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!