Indiase vrouw kleedt zich in Noordoost-Thailand uit om haar onschuld van een diefstal te bewijzen 

ISAAN:- Gisteren speelde er zich een heftige scène af in Udon Thani, toen er een ruzie uitbrak in een motorreparatiewerkplaats over een verdwenen bedrag van 3.000 baht. Het geschil betrof een lokale man, khun Thanabodin, en Mss. Aziza, een 23-jarige Indiase vrouw, wat nieuwsgierigheid en bezorgdheid opwekte bij de lokale bewoners.

De politie werd ter plaatse geroepen toen Thanabodin, de Indiase Aziza ervan beschuldigde het geld uit zijn gele stoffen tas te hebben gestolen, die hij op een schommel had gezet terwijl hij hielp met reparatiewerkzaamheden.

Aziza, die de winkel had bezocht om haar fietsband te repareren, ontkende stellig enig vergrijp. De ruzie werd heviger, waarbij Thanabodin beweerde dat Aziza de enige persoon in de buurt van zijn bezittingen was geweest toen het geld verdween.

Om haar onschuld definitief te bewijzen, nam Aziza een ongekende stap: ze begon zich uit te kleden voor politieagenten en omstanders om te laten zien dat ze niets te verbergen had.

Toen ze haar kleren uitdeed, drongen politie en getuigen erop aan dat ze zou stoppen, wat een discretere zoektocht voorstelde. Uiteindelijk verplaatste de zoektocht zich naar de privacy van de badkamer van de winkel.

Thanabodin legde uit dat hij het ontbrekende geld opmerkte toen hij de tas controleerde terwijl de reparaties aan de gang waren. “Toen ik de tas opende, zag ik dat er drie biljetten van 1.000 baht ontbraken, er waren nog maar honderdtwintig baht over.

Ik dacht dat deze vrouw zeker mijn geld had gestolen en toen ik haar ernaar vroeg, schreeuwde ze dat ze het niet had meegenomen, dus belde ik de politie”, zovertelde hij,

Het ongewone incident benadrukt de complexiteit en culturele nuances bij het oplossen van geschillen, vooral in het buitenland. Omdat er geen geld op Aziza werd gevonden, was de zaak op het moment van de melding nog steeds onopgelost, waardoor er nog steeds vragen over het ontbrekende geld waren. De autoriteiten zijn doorgegaan met het onderzoek, op zoek naar duidelijkheid te midden van alle beschuldigingen en beschuldigingen.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!