Emotioneel welkom voor Miss Grand Thailand 2024 na controversiële gebeurtenis in Cambodja

SAMUT PRAKAN:- Gisteren arriveerde de eerste groep van 17 Miss Grand International-kandidaten in Thailand op Suvarnabhumi International Airport, vanuit Phnom Penh, Cambodja.

Dit volgt nadat de Miss Grand International Organization aankondigde dat de activiteiten in Cambodja werden geannuleerd vanwege vermeende slechte gastvrijheid. Dit bericht ging viraal op sociale media.

Een bijeenkomst, dat eigenlijk een formeel diner op een boot had moeten worden, bleek een tochtje op een houten boot te zijn, met plastic stoeltjes en gekookte pinda’s als tussendoortje voor de deelnemers uit 75 landen.

Miss Grand Thailand 2024, Malin Charanan alias “Lin” erg was emotioneel toen ze terugkwam en zei: “Ik ben zo blij om thuis te zijn. Het is moeilijk te beschrijven. Heel erg bedankt aan iedereen die ons kwam verwelkomen. We willen dat iedereen weet dat dit Thailand is, het Land van de Glimlach.”

Ze deelde ook haar teleurstelling over de boottocht in Phnom Penh, waar veiligheid een zorg was en de deelnemers beperkte voedselopties kregen. Ondanks dit, uitte Lin haar enthousiasme voor de komende activiteiten in Thailand, waaronder een bezoek aan Wat Arun en een riviercruise op de Chao Phraya met een behoorlijk buffet.

De Miss Grand International-organisatie zal haar activiteiten in Thailand hervatten. Op 10 oktober zal er een persconferentie worden gehouden onder leiding van de oprichter van de verkiezing, Nawat Itsaragrisil. Tijdens deze conferentie zullen de problemen in Cambodja worden besproken.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!