In Pattaya sluipt weer een lingerieliefhebber rond, Thaise vrouw meldt een slipjes-dief in Naklua

PATTAYA:- De 25-jarige khun Aoy (alias) heeft laten weten  zich allesbehalve gelukkig te voelen, nadat een eerder deze week bij het krieken van de dag haar slipjes stal, kennelijk voor een snuffelsessie. Het incident vond plaats bij haar appartement in Soi Naklua 19.  Aoy heeft aangifte gedaan bij de politie, waarbij ze CCTV-beelden deelde als bewijs van de lingeriediefstal.

Aoy beschreef de verdachte als een man tussen de 20 en 30 jaar oud, met een blanke huid en gekleed in groene sportkleding. Ze zag hem aanvankelijk rondhangen in haar appartement voordat hij met zijn vingers aan haar slipjes zat. Tot haar afgrijzen naderde de man brutaalweg de kamer van haar zus, stal wat van haar ondergoed (waaronder een bh) en gaf zich over aan wat alleen kan worden omschreven als een zeer persoonlijke ontmoeting – diep snuffelend en de items met enthousiasme betastend.

Gealarmeerd en vastbesloten om een einde te maken aan de snuffelpartij, rende Aoy naar boven en schreeuwde naar hem. De indringer, ogenschijnlijk onbeschaamd, gooide het ondergoed opzij en antwoordde met een grijns: “Ik heb het teruggegeven, schat!” voordat hij wegrende toen haar buren op het tumult afkwamen.

Bezorgd om haar eigen veiligheid en die van haar buren, dringt Aoy er bij de politie op aan om snel te handelen, en waarschuwde dat de dader zijn capriolen zou kunnen opvoeren, vooral gezien de nabijheid van scholen. “Ik vrees dat hij het als volgende op studenten gemunt heeft,” verklaarde ze, en benadrukte de noodzaak om deze ondergoed snuffelaar te pakken voordat hij weer toeslaat.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!