22-jarige jongen rijdt over de markt in Oost-Pattaya en racete door een markt-stal om tot stilstand te komen, hij beweert dat hij buiten bewustzijn was

PATTAYA:- De reddingswerkers van de stichting reageerden, samen met functionarissen van de gemeentelijke rampenbestrijding van Nongprue op een incident waarbij een Honda Civic  dwars door een markt-stal aan de Nong Maikhan-Thung Klom Road reed.

De 22-jarige bestuurder, Ratchata Saopeng, raakte lichtgewond, zijn auto kwam na de markt-stal met gedaver tot stilstand, waarbij aanzienlijke schade ontstond. De auto kwam bij een visvijver uiteindelijk bij een visvijver tot stilstand.

Een 59-jarige getuige, Khun Buaphin Takhaew, vertelde tegen onze stadsreporter (waarvan u zijn naam zich wel herinneren) hoe de auto met hoge snelheid haar markt-stal binnenreed. Er ontstond een rookwolk en de auto kwam tot stilstand bij de visvijver.

Ze beschreef het angstaanjagende moment en zei dat ze groenten aan het klaarmaken toen de auto er met hoge snelheid door haar nering denderde, een rookwolk produceerde voordat hij uiteindelijk stopte bij de visvijver. Het incident liet haar hart racen.

Khun Ratchata, de eigenaar van het voertuig, verklaarde dat hij zich de gebeurtenissen voorafgaand aan de crash niet kon herinneren en zich pas realiseerde dat de auto tot stilstand was gekomen bij de visvijver. Hij dacht dat hij bewusteloos was geraakt, waardoor hij niet op de rem had gedrukt, wat resulteerde in de snelle acceleratie van het voertuig. 

Gelukkig waren er op dat moment geen klanten aanwezig, anders waren er mogelijk gewonden of doden gevallen door het incident.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “22-jarige jongen rijdt over de markt in Oost-Pattaya en racete door een markt-stal om tot stilstand te komen, hij beweert dat hij buiten bewustzijn was”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!