Politie van Phuket onderneemt actie tegen illegale straatracers

PHUKET:- Gisternacht trok de politie van Phuket de stad in, om aan een illegale straatrace in het Saphan Hin-district een einde te maken , de agenten confisqueerde daar vijf motoren. De repressie vond plaats nadat agenten op 7 oktober om 00.45 uur discussies over de ondergrondse straatraces op de lokale sociale media ontdekte.

Het snelle politieoptreden resulteerde in de arrestatie van vijf personen, waarvan werd aangenomen dat ze jongeren uitdaagden en confisqueerde hun motoren. De politie heeft  de identiteit van de gearresteerden niet bekendgemaakt. 

“We hebben de informatie van de overtreders genoteerd en beraadslagen over verdere juridische stappen”, aldus een woordvoerder van de politie.

Als onderdeel van hun inspanningen om illegale races te stoppen en de openbare veiligheid te waarborgen, intensiveren de autoriteiten hun activiteiten. Het publiek is gevraagd om verdachte race-activiteiten te melden.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Ondertussen leidde een nachtelijke operatie in Hat Yai tot de arrestatie van een motorracebende. De politie nam 35 motoren in beslag en arresteerde 40 jongeren voor profilering en training. De autoriteiten hebben ook streng gewaarschuwd voor toekomstige bijeenkomsten.

Onder leiding van politiekolonel Phum Banthip, plaatsvervangend politiechef Adinan Wongmatthong en politieluitenant-kolonel Thatchanon Kaewchan voerde de politie van Hat Yai een effectieve aanpak uit van een groep tieners die bekendstonden om illegale motorraces. Deze bijeenkomsten, die onlangs plaatsvonden van gisteren, 7 september tot vanochtend, veroorzaakten aanzienlijke verstoringen bij de lokale bevolking.

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!