Behoorlijke brand uitgebroken in bierbar “Big Moose” in het centrum va. Pattaya, bewoners moesten geëvacueerd worden

PATTAYA:- Deze maandagochtend ontstond in bierbar “Big Moose” in Soi 13/1 van de Pattaya Beach Road, waarbij de bewoners in allerijl geëvacueerd moesten worden.

Het pand van de  “Big Moose” bestaat uit 5 verdiepingen, de brand begon op de begane grond, waarbij de in- en uitgang door 6 koffers geblokkeerd waren. Met als gevolg dat sommige mensen kunnen niet naar buiten komen. 

Toen de brandweer arriveerde, begonnen ze direct met groot materieel het vuur te blussen totdat de situatie onder controle was.  De reddingsdienst haastte zich om degenen die in nood in het gebouw vastzaten, met spoed naar het stadsziekenhuis van Pattaya te vervoeren.

Ondertussen waren de forensische rechercheurs van de politie ook ter plaatse gekomen en werden er tijdens een inspectie ongeregeldheden aangetroffen, die niet aan de pers vermeld werden.

De ruimte op de begane grond, dat geopend was als bierbar, werd bijna volledig beschadigd door de brand, maar in de bovenliggende logeerkamers werd veel rook aangetroffen, dus haastten ambtenaren zich om de rook uit het gebouw te laten ontsnappen.

Eén van de bewoners denkt dat de brand is ontstaat door een kortsluiting beneden, omdat hij een explosie hoorde.

Kolonel Anand Mahakit Asawakul,  forensisch rechercheur van de politie was met zijn team aanwezig om aanvullend bewijsmateriaal op de plaats delict te verzamelen. Wat de oorzaak betreft, zullen we moeten wachten tot forensische onderzoekers vanmiddag naar het gebied gaan om opnieuw het pand te inspecteren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!