Het in Centraal-Thailand gelegen Cha-am verscherpt inspecties van alle voertuigen van het openbaar vervoer

CHA-AM:- De autoriteiten in Cha-am inspecteren het openbaar vervoer in het district strenger nadat er een vorige week een dodelijke busbrand in Bangkok plaatsvond, waarbij 23 mensen om het leven kwamen.

Het districtshoofd van Cha-am, Khun Kaew Khongwong, leidde in conferentiezaal van Phetchaburi een maandelijkse vergadering met dorpshoofden, subdistrictshoofden, adjunct-dorpshoofden, dorpsartsen en assistent-subdistrictshoofden. Meer dan 200 vertegenwoordigers van 9 Tambon’s en 67 dorpen woonden de vergadering bij.

Tijdens de vergadering gaf het districtshoofd alle subdistricten en dorpen opdracht om inspecties uit te voeren van bussen, personenbusjes en minibusjes in het gebied. Hij gaf opdracht tot grondige controles van veiligheidsuitrusting en inspecties van gasinstallaties in samenwerking met het provinciaal transportbureau van Phetchaburi.

Deze maatregelen zijn gericht op het voorkomen van tragedies zoals de recente dodelijke schoolbusbrand. Er werd een moment van stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van dat incident.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!