Ouders van de verongelukte kinderen tijdens het schoolreisje in Thailand eisen 1,21 miljoen baht, ondanks dat zij de kinderen niet hebben opgevoed

THAILAND:- Ouders van enkele scholieren die omkwamen bij de tragische busbrand, hebben geprobeerd om elk 1,21 miljoen baht aan schadevergoeding te eisen, ondanks het feit dat ze de kinderen niet hebben opgevoed , zo meldde het Openbaar Ministerie, afgekort het OAG.

Volgens Khun Kosolwat Inthuchanyong, hoofd van het kantoor voor rechtenbescherming en juridische bijstand bij de OAG, ontdekte het provinciaal Openbaar Ministerie in Uthai Thani onregelmatigheden bij het contacteren van de families van de slachtoffers.

Afgelopen dinsdag werden 20 studenten en drie leraren van de Wat Khao Praya Sangkharam School gedood toen hun bus in brand vloog op Vibhavadi Rangsit Road in Pathum Thani. Khun Kosolwat verklaarde dat er herstelmaatregelen worden geïmplementeerd om de ouders van de overleden en gewonde studenten en leraren te ondersteunen.

Compensatie wordt verdeeld onder de getroffen families onder een door de overheid goedgekeurd schema, waarbij aanklagers de begunstigden helpen bij het invullen van de benodigde documentatie. Het kantoor is toegewijd om ervoor te zorgen dat de families volledige compensatie ontvangen .

Olleke Bolleke in Thailand

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!