Jong meisje in Pattaya tijdens het douchen gefilmd, dader slaat op de vlucht

PATTAYA:- Gisteravond rond 18.00 uur vond een plebejisch incident plaats in een wooncomplex in Pattaya, toen een onbekende man probeerde een 16-jarig meisje tijdens het douchen probeerde te filmen. Het incident heeft zowel het slachtoffer als de lokale gemeenschap in beroering gebracht.

De vader van het meisje vertelde dat zijn dochter aan het douchen was toen ze plotseling een arm zag die een telefoon door de ventilatieopening in de badkamer hield. In paniek riep ze haar ouders om hulp. Toen de vader de badkamer bereikte, zag hij net de dader, beschreven als een man in een wit overhemd met rood decor en een korte broek, wegvluchten.

De vader van het meisje achtervolgde de indringer en bereikte hem bijna, maar de dader wist te ontsnappen en vluchtte op een motorfiets. Hij verloor een tas op de plaats delict, die later door agenten als bewijsmateriaal in beslag werd genomen.

De politie is op de hoogte gebracht en is al een onderzoek gestart. Ze bekijken momenteel de beelden van de bewakingscamera’s en hebben gezegd dat ze de verdachte binnenkort zullen interviewen op basis van ooggetuigenbeschrijvingen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!