De gouverneur van Bangkok beveelt een massale wegenrenovatie om veiligheid en verkeersdoorstroming te garanderen

BANGKOK:- De straten van Bangkok krijgen een grote update die de levenskwaliteit in de stad aanzienlijk kan verbeteren. Gouverneur Chadchart Sittipunt bracht een bezoek ter plaatse aan Sukhumvit Soi 23 in het district Watthana om de dringende noodzaak van actie tegen aanhoudende stedelijke problemen te benadrukken.

Een van de grootste zorgen is de alarmerende toestand van veel wegen, als gevolg van de aanleg van waterleidingen en ontoereikende reparaties. Dit probleem loopt als een rode draad door heel Bangkok en vereist dringende actie.

Om dit aan te pakken heeft de gouverneur een uitgebreide renovatie aangekondigd, inclusief het vervangen van oude, kapotte groene lichtmasten. Deze lichtmasten vormen een veiligheidsrisico voor voetgangers en moeten worden gemoderniseerd.

Het nieuwe plan omvat onder meer het ondergronds leggen van de bekabeling om toekomstige functionele problemen en diefstal te voorkomen. Chadchart benadrukte ook de noodzaak om de bestrating van bermen te verbeteren.

Met dit initiatief wil het stadsbestuur niet alleen de congestie verminderen, maar ook de veiligheid en toegankelijkheid voor alle weggebruikers garanderen. Over het geheel genomen laat het initiatief van de gouverneur zien dat Bangkok vastbesloten is de uitdagingen van een groeiende metropool het hoofd te bieden.

Met een duidelijk plan voor de broodnodige renovaties zou het aanzien van de stad de komende jaren aanzienlijk kunnen veranderen – richting een veiligere en beter toegankelijke omgeving voor iedereen.

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!