Het blog van uw nieuwsbeer is weer beschikbaar

PATTAYA:- Sorry voor het ongemak dat ik enkele dagen verstek heb laten gaan. Door het succes van mijn blog, raakte de server overbelast en lukte mij niet om de server te bereiken waarop dit blog gehost wordt. Het was totaal onbekend waar het “bug” zich gemanifesteerd had. 

Na lang zoeken kwam de website beheerder erachter waar het zich moest bevinden. De site functioneert nu wel, maar nog niet voor 100%. Om de site sneller te bereiken zullen er een aantal zgn. Plug-ins geïnstalleerd worden en verhuist Olleke Bolleke naar de andere server.

Naast het vele werk, reizen de kosten de pan uit, wilt u deze site met een kleine geste sponsoren dan is dat zeer welkom, u kunt mij “Auke Boon” daarvoor via messenger bereiken.

Ook zal Google ads geïnstalleerd gaan worden, om de komende kosten in de toekomst een beetje te ondersteunen.

Tot slot …wil ik bedanken, mede door uw als trouwe lezer is het blog “Olleke Bolleke in Thailand” zo’n succes aan het worden.

Met vriendelijke groet,
Auke 

Tags:

5 gedachten aan “Het blog van uw nieuwsbeer is weer beschikbaar”

    1. Hi Jos,
      Ik heb gezocht naar je e-mail adres maar kan het niet vinden, wil jij dit via het contactformulier op wwww.ollekebolleke.info even doen toekomen, alvast bedankt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!