De nachtelijke straatracerij wekt de woede bij inwoners van Pattaya op,  waarbij de roep tot snel optreden van de politie harder wordt

PATTAYA:- Een groep straatracers veroorzaakt wederom vannacht problemen op Jomtien Second Road, waardoor de veiligheid van de bewoners in gevaar komt. Om 03.00 uur ontving de politie van Pattay talloze klachten van boze bewoners die niet konden kalmeren terwijl de racers op hun luidruchtige motorfietsen door de straten raasden.

Onze razende reporter, “Snelle Jelle” ging direct op zoek naar de te hard rijdende blagen en ontdekten een groep van ruim tien jongeren die voor opschudding zorgden met aangepaste uitlaatsystemen en roekeloze rijmanoeuvres. “Dit is een dagelijks probleem”, zo vertelde Jelle, een rasechte Thaise inwoner van Pattaya, die op de hoogte is van de groeiende zorgen van omliggende wooncomplexen.

Niet alleen toonden de tieners weinig respect voor de snelheidslimieten, maar ze voerden ook gevaarlijke stunts uit zoals wheelies en negeerden rode lichten. Dit heeft niet alleen geleid tot aanzienlijke geluidsoverlast, maar brengt ook de veiligheid van alle weggebruikers in het gebied in gevaar.

De getroffen burgers roepen de lokale autoriteiten nu op om de situatie serieus te nemen en maatregelen te nemen om deze wetsovertredingen te stoppen. ‘We hebben dringend politie-interventie nodig om onze buurt te beschermen en de vrede te garanderen’, benadrukte een bewoner die anoniem wilde blijven.

Dergelijke nachtelijke race-evenementen leggen een ondraaglijke last op voor de bevolking van Pattaya, die een veilige en vredige leefomgeving verdient. Het hoogtepunt van de situatie vereist onmiddellijke aandacht om de veiligheid en levenskwaliteit van de bewoners te waarborgen

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!