Telefoneerde motorrijder raakt in Pattaya ernstig gewond na tegen een geparkeerde pick-up truck te rijden 

PATTAYA:- Een 24-jarige motorrijder raakte gisteren ernstig gewond terwijl hij telefonerend tegen een geparkeerde pick-up truck botst.

Gistermiddag werd de reddingsstichting van Sawang Boriboon Thammasathan op de hoogte gebracht van een ernstig ongeluk met een motor en een pick-uptruck. Het incident vond plaats aan de achterkant van Wat Thammasamakkee op de spoorlijn in het tambon Nongprue.

Daar troffen ze een 24-jarige motorrijder, alleen geïdentificeerd als Khun Anusorn aan, hij had ernstige verwondingen, waaronder een hoofdwond en schaafwonden over zijn hele lichaam. Reddingswerkers dienden eerste hulp toe voordat ze hem naar ziekenhuis van Banglamung brachten.

De zwarte Honda Scoopy-i motorfiets van Anusorn werd zwaar beschadigd aan de voorkant aangetroffen. In de buurt raakte een Isuzu D-Max pick-uptruck beschadigd aan de achterruit. De truck werd bestuurd door Khun Supachai, een bezorger van motoronderdelen.

Volgens de vrouw van Khun Supachai had haar man de vrachtwagen langs de kant van de weg geparkeerd en was hij uitgestapt om te bellen en de weg te vragen. Toen ze stilstonden, zag ze de motorrijder met hoge snelheid naderen, terwijl hij schijnbaar in zijn tas naar zijn telefoon greep. De bestuurder zag de geparkeerde vrachtwagen niet op tijd en botste ertegenaan, wat resulteerde in zijn verwondingen.

De politie bekijkt camerabeelden uit de buurt om aanvullend bewijs te verzamelen voor mogelijke juridische stappen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Eén gedachte over “Telefoneerde motorrijder raakt in Pattaya ernstig gewond na tegen een geparkeerde pick-up truck te rijden ”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!