🎥 | Dronken Belg maakte het te bont in Thais politiebureau door op de grond te poepen en in zijn ondergoed rond te dansen 

NONTHABURI:- De Thaise politie heeft een 23-jarige Belg opgepakt die dronken langs de autosnelweg aan het wandelen was. Eenmaal aangekomen in het politiebureau haalde de man allerlei rare fratsen uit: hij deed zijn behoefte op de grond en begon in zijn ondergoed rond te dansen.

De politie van de stad Nonthaburi, in de buurt van Bangkok, kreeg gistermorgen een oproep binnen over een dronken man, de 23-jarige Belg, die langs de autosnelweg aan het wandelen was. Volgens Thaise media was de twintiger uitgegaan in Bangkok en had hij nadien samen met vrienden een taxi genomen. Onderweg liet de Belg de taxichauffeur stoppen, waarna hij in het midden van de snelweg uitstapte.

Agenten kwamen ter plaatse en namen de man mee naar het politiebureau zodat hij daar zijn roes kon uitslapen. Maar amper een uur later maakte de Belg het opnieuw te bont. Hij deed zijn behoefte op de grond en weigerde zichzelf daarna op te frissen in het toilet. De twintiger kleedde zich vervolgens uit en begon in zijn ondergoed rond te dansen en de agenten te provoceren. Volgens de Thaise nieuwszender ‘Channel 3′ raakte de Belg uiteindelijk uitgeput en viel hij in slaap.

Toen de man rond 8 uur weer wakker werd, probeerde hij te ontsnappen en liep hij naar een school aan de overkant van de straat. De agenten waren hem echter te snel af en konden hem vatten.

Het is niet duidelijk of de Belg in Thailand woont of op reis is. De politie heeft intussen laten weten dat de man het land wellicht zal moeten verlaten.

Olleke Bolleke in Pattaya

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!