Naar verwachting wordt in november in Hua Hin de longboatrace gehouden

HUA HIN:- Het 17e jaarlijkse kampioenschap voor longboat racen zal plaatsvinden in het Khao Tao Reservoir op 10 november 2024. Dit langverwachte evenement zal naar verwachting deelnemers uit heel Thailand aantrekken, die allemaal strijden om de prestigieuze titel ‘River Masters’.

Hoewel de volledige details van het evenement nog moeten worden aangekondigd, kunnen toeschouwers zich verheugen op een levendige sfeer met races met lange, smalle boten, aangedreven door teams van roeiers. Naast de races kunnen deelnemers genieten van schaduwrijke zitplekken en een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden rondom de locatie.

Het evenement wordt georganiseerd door de gemeente Hua Hin in samenwerking met het Thaise televisiestation PBS en de Thaise gezondheidsbevorderingsstichting (ThaiHealth). Het wordt live op televisie uitgezonden voor degenen die er niet persoonlijk bij kunnen zijn.

Als een van Hua Hin’s meest opwindende culturele en sportieve evenementen, wordt verwacht dat de longboat races veel publiek zullen trekken. De winnende teams zullen hun overwinningen ongetwijfeld vieren met veel fanfare, wat het een gedenkwaardige dag maakt voor alle betrokkenen.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke deelt meer details over het kampioenschap zodra deze beschikbaar zijn

Olleke Bolleke in Hua Hin

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!