Schietpartij in Noordoost-Thailand eist vier levens❗️

KHON KAEN:- In het afgelopen weekend vond er een schietincident plaats in Khon Kaen, waarbij vier mensen omkwamen, waaronder een grootmoeder, een moeder en een familielid, terwijl een tweejarig meisje op wonderbaarlijke wijze deze horrortragedie overleefde.

Volgens de lokale autoriteiten richtte de schutter, de 40-jarige khun Nopadol Antaksa, zich op zijn ex-vrouw, de 28-jarige khun Khlita Phaengrit alias “Mew” in een vlaag van jaloezie nadat hij erachter kwam dat ze een nieuwe relatie was begonnen. Een ander slachtoffer, de 18-jarige Phonpiphat Thongyoth alias “Best” werd dood aangetroffen in de badkamer

Getuigen meldden dat de gebeurtenis zich ontvouwde toen Nopadol probeerde zich te verzoenen met Mew, maar dat dit niet lukte.

Het incident vond plaats in een woning in Ban Kham Pom, waar de familie was samengekomen. Bij aankomst ontdekte de politie de levenloze lichamen van slachtoffers. De schutter richtte het pistool vervolgens op zichzelf en werd dood op bed aangetroffen.

Opmerkelijk genoeg overleefde Mew’s dochter, 2 jaar oud, die aanwezig was tijdens de schietpartij, de beproeving en werd ze gevonden naast haar moeder, zichtbaar geschokt maar ongedeerd. De lokale autoriteiten namen het kind onder hun hoede voor haar veiligheid.

De politie onderzoekt de omstandigheden rond het incident, waaronder Nopadols mentale toestand voorafgaand aan de aanval.

Olleke Bolleke in de Isaan

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!