Vrachtwagen ramt 16 auto’s in Bangkok, 17 mensen raakte gewond 

BANGKOK:- Gisteravond heeft zich een ernstig verkeersongeval op Kanchanaphisek Road voorgedaan, dit is de zuidelijke ringweg van Bangkok, in het district Phra Pradaeng. Een grote vrachtwagen kwam daar in botsing met in totaal 16 voertuigen.

Hulpdiensten werden rond 17.00 uur gewaarschuwd nadat de enorme crash plaatsvond op het Bang Phli-Suksawat-gedeelte van de buitenste ringweg in het district Bang Yaphraek. De plaats van het ongeval werd ongeveer een uur afgesloten voor het verkeer om 17 gewonde personen te helpen en naar nabijgelegen ziekenhuizen te brengen. Daarnaast moesten beschadigde voertuigen van de weg worden gehaald om de verkeersdoorstroming te herstellen.

Het incident veroorzaakte een kilometerslange verkeersopstopping die zich uitstrekte tot in de gebieden Pak Nam en Bang Na. Rond 18.30 uur was de weg slechts gedeeltelijk weer open voor het verkeer.

De 51-jarige khun Prasert Ketbung, een van de getroffen chauffeurs, meldde dat het verkeer plotseling tot stilstand kwam en dat de grote vrachtwagen plotseling de colonne in reed. Onder de beschadigde voertuigen bevonden zich naast auto’s en pick-up trucks ook een tankwagen.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Olleke Bolleke in Bangkok

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!