UPDATE | De livestream van het babynijlpaard “Moo Deng” van de Khao Kheow Zoo in Oost-Thailand brengt 12 miljoen baht op

CHONBURI:- De Khao Kheow Open Zoo heeft wereldwijde aandacht getrokken met live streaming van Moo Deng, een baby dwergnijlpaard, en trekt fans van over de hele wereld aan. De dierentuin meldde een aanzienlijke toename in bezoekers, met een omzet van meer dan 12 miljoen baht van 1 tot 19 september, en verwacht een omzet van 200 miljoen baht van een miljoen bezoekers tegen het einde van het fiscale jaar deze maand.

Lees ook> https://ollekebolleke.info/%f0%9f%8e%a5-de-khao-kheow-open-zoo-in-oost-thailand-herstelt-om-24-uurs-live-camera-om-belangstellenden-naar-het-dwerg-nijlpqard-moo-deng-te-kijken/

Khun Narongwit Chodchoy, de directeur van de dierentuin, verklaarde dat de fascinatie van het publiek voor het twee maanden oude nijlpaard heeft geleid tot een toename van 50% in het aantal bezoekers. In totaal bezochten 81.786 mensen de dierentuin in de eerste 19 dagen van september, wat 12,97 miljoen baht aan kaartverkoop opleverde. 

De dierentuin verwacht meer dan een miljoen bezoekers te trekken en meer dan 200 miljoen baht aan totale inkomsten te behalen voor het fiscale jaar.

“ De rage voor Moo Deng zal naar verwachting meer buitenlandse bezoekers trekken, vooral uit andere Aziatische landen zoals Japan, China en Zuid-Korea,” zei Narongwit.

De dierentuin lanceerde onlangs 24-uurs livestreams op zoodiolive.com, met Moo Deng en andere dieren, die op 20 september ongeveer 44.000 kijkers trokken. Bezoekers zijn vooral geïnteresseerd in het bekijken van Moo Deng van 7.45 uur tot 9.00 uur, wanneer ze het meest actief is en tijdens de middagvoeding van haar moeder, Jona.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!